I'm not fine at all

 
I fyra år har jag älskat, hatat, men aldrig slutat älska. Jag har gjort allt för en person verkligen! Men nu måste jag sluta. Men hur säger man till sitt hjärta det? Det borde slutat älska för två år sedan. Det har aldrig gjort som mitt huvud velat. Jag är bara en stor idiot! Jag har ett utkast på bloggen från maj 2012 med rubriken "det finns inga ord..." Ja och just nu känns det som det, det finns verkligen inga fler ord. 
 
2 kommentarer
Anonym

Du är bättre än det där! Och du är stark min älskade vän! Du kommer klara dig galant. Håll ditt huvud högt!

Svar: Tack så mycket! Det vet jag att jag borde klara!
Erika

Kajsa

Bryt ihop, bli förbannad, gå en promenad, skingra tankarna sedan bestämmer du dig ordentligt - släpp taget! Håll det. Bit i det sura äpplet. Många gånger. Finns det någon instagram/Facebook så gå inte in och kolla på personen. Det sårar. Nån dag är du redo för det också - accepterandet att ni har olika liv.
Det är bara du själv som kan bestämma om du vill fortsätta bli sårad eller gå vidare mot ett lyckligt liv... Ont gör det, tid tar det, många tankar kommer surra men jag kan lova, av erfarenhet, det är värt att släppa taget även om man inte vill....
Jag rensade bland kläder och saker och städade hela lägenheten ordentligt så kändes det ännu mer som en nystart.. Du lever bara en gång och tid är det enda värdefulla vi har!!
KRAM och ta ingen skit som allas vår Grynet sa när vi var mindre ;)

Svar: Åh tack så mycket vilka fina ord! Helt underbart att se detta! Ska verkligen försöka ta mig till detta! Kram
Erika