Odd Molly årskrönika

 
 
 
 

1. Gjorde du något med bloggen i år som du aldrig gjort förut?

Svar: Jag tror faktiskt inte det. Jag har som vanligt försökt utveckla den mer och får mer och mer läsare. Vilket jag är så glad över.

2. Höll du dina Mollynyårslöften?

Svar: Jag hade inga sådana. Det blir nog inga nya heller. Eller kanske då att tänka efter lite mer och inte impulsköpa.

3. Vilka länder besökte du och vilka Mollysar använde du mest?

Svar: Jag var i Danmark i slutet av januari och firade mamma i min röda Voile Short dress. Jag har varit i New York, USA. Där följde en del Mollys med, men det blev så varmt så nästan inget av det jag hade med mig kunde jag ha på mig. Jag packade för 15-20 graders väder men det blev 30, så ni kan förstå. :P Men jag klagade inte. Jag har även varit i Tyskland men det var för en natt, där fick mitt bruna ribbade linne följa med. Jag var även i Danmark nu i början av decemeber. Då följde min ltd silk dress i rött och min beiga Wigwam med.

4. Vilket datum från Mollyåret 2010 kommer du alltid att minnas?

Svar: Jag kommer minnas dagen då Odd Molly-butiken i Freeport öppnade. En massa köande men vad jag fyndat är.

5. Största Mollymisstaget?

Svar: Små saker som jag egentligen inte tänker efter på, har dem ett tag och sedan säljer vidare. Vad jag lärt mig är att alltid fråga mig själv, vill du verkligen ha detta och kommer du använda det?

6. Bästa fyndet?

Svar: Jag är förälskad i min röda T88 smock blouse, som jag fann på Freeport. En fin blus som alltid funkar. Jag är även überglad över min poncho, jag är så glad att jag tog mig dit.

 
 
7. Vilket Mollyplagg spenderade du mest pengar på?
Svar: Det måste nog vara min Lotta Lotta coat, trots rabatt så var den ändå dyr. Men den är så fin med sitt sidenfoder.

8. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Svar: New York-resan var en höjdpunkt, vill dit igen. Dessutom gjorde det mig glad att jag tog studenten, även om det var riktigt ledsamt på samma gång. Jag blev även glad när jag blev antagen till Göteborgs Universitet. :D

9. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om Mollyåret 2010?

Svar: Jag måste ju säga de flesta Backstreet Boys låtar från albumet This is us.

10. I vilka plagg tillbringade du julen?

Svar: Jag tillbringade julafton i min rosa Timeless-klänning. Resten av juldagarna sprang jag runt i det röda Timeless-linnet som jag fick i julklapp.

11. Fick du någon Mollyjulklapp i år?

Svar: Ja, fick två molly-plagg. Jag fick det röda Timeless-linnet från Odd Mollys pre-spring 2011 och ett par rosa velourbyxor.

12. Största Mollyupptäckten, som du inte trott om dig själv?

Svar: Oj, det måste vara att jag satsar hellre på OM-plagg från de äldre kollektioner än det som kommer nu. Allt på grund av Odd Mollys storhetsvansinne. Plaggen blir dyrare och kvalitén allt sämre.

13. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Svar: Jag är så blandad, jag älskar det söta men nu på senare försöker jag blanda det med lite salt. ;) Jag kör på tre stilar, Odd Molly, preppy-stil och det som är modernt.

14. Vilken kändis såg du med Odd Molly på sig?

Svar: Kikar man i tidningar så ser man ju ganska många kändisar som har OM på sig nu för tiden. Kan inte komma på att jag sett någon i verkligenheten.

15. De bästa nya människorna du träffade?

Svar: Min klass är underbart kul, roligt att en del ska fortsätta läsa historia tillsammans med mig.

16. Skall du fira nyår i en Molly, vilken?

Svar: Nej, det blir ingen Molly idag, däremot blir det en svart långklänning från BikBok.

17. Tror du 2011 kommer bli bättre Mollyår för din smak än 2010?

Svar: Ja, jag tror det. Odd Molly verkar gå tillbaka lite till sina rötter med denna vår/sommarkollektion som man fått se. Dessutom kommer ju alla Timeless-plagg som är direkta kopior på det som varit. Både hiss och diss enligt mig.


Ett år är alltså förbi. Idag firar vi det gamla och bjuder in det nya. Jag hoppas att ni följer med mig även nästa år! 2011 kommer bli ett toppenår! Det år jag fyller 20 år, om en månad bara i för sig. Jag börjar läsa historia, och mycket annat som jag ännu inte vet kommer hända.

Kram
5 kommentarer