GOTT NYTT ÅR!

Ja nu är det snart ett nytt år-2008...haha undrar hur många gånger jag kommer skriva fel på det när jag ska skriva datum på inlämningsuppgifter?

Ja, så nu är ett år slut, många ringer in det nya året genom att summera det förra. Varför gör man detta? Jag ska inte tänka så mycket på det gamla utan försöka se fram emot det som kommer med det nya året dvs år 2008. Det kommer bli ett hektiskt år, redan nu är jag på G, jag ser fram emot min födelsedag, alla andras födelsedagar, Hemsedal, Kroatienseglingen i sommar, min konsert och mycket mera som jag hoppas kommer hända!

Nu är det ju bara att preparera sig inför festen, det värsta är att jag igår fick ett jättestort blåmärke på mitt ena knä! Lätt att gömma?

Just nu snöar det ute, kanske blir det ett vit slut på 2007 trots allt?


image105
1 kommentar

Gårdagens outfit...

image102

Mössa och krage från Resteröds, dunjacka från 8848 Attitude, hängslekjol från MQ, stövlar från Victoria Ask och väska från Tiger of Sweden.Nu är det snart nyår och ett nytt år-2008!
Jag hoppas verkligen att nästa år blir änu bättre än det förra dvs 2007.  Men jag tror det finns många förhoppningar på att det ska slå in.
  Jag hoppas att ni har handlat lite på mellandagsrean, det har inte jag precis gjort. Jag brukar se fram emot det varje år, men när den väl är här brukar jag inte hitta så mycket jag vill ha trots allt, det är roligare att handla på ordinarie. Fråga mig inte varför, jag har ingen förklaring.

Hoppas att det kommer lite snö snart, vill ha en riktig vinter. Jag hörde några igår när jag var i stan som sa:
- Det är ingen ide att köpa en kappa nu, trots att det är 20% på den.
- Varför inte det?
- Vintern är ju redan över.
- Vi har ju inte ens haft vinter än.

Det stämmer ju, vi har ju inte ens haft ett snötäcke i mer än ett dygn, det är sjukligt. Vill ha vinter nu! 


0 kommentarer

Dagens stilikoner är...

Hayden Panettiere

Hon är bara 18 år gammal men redan en stor stjärna genom hennes roll i serien Heroes. Hon är docksöt och klär sig väldigt  bra, dessutom känns det som om hon har båda fötterna på jorden.


  
Ashley Olsen

Ashley är 21 år gammal och klär sig därefter. Jag personligen tycker att Ashley har bättre smak än systern Mary-Kate men det är ju upp till var och en att bestämma.

   

Hon gillar verkligen rutigt, det ser klassiskt snyggt ut på henne!
0 kommentarer