Mys tillsammans med tv.

Jag känner mig bättre nu, c-vitaminkuren och en dusch gjorde susen. Sitter nu och med en filt och lite te framför En prinsessas dagbok. Härligt, imorgon börjar skolan igen, tack och lov att jag har lite sovmorgon.

Jag hoppas verkligen att jag vaknar frisk imorgon. Nu börjar snart filmen igen.

Sov gott, sötnosar!

0 kommentarer

Happy ending.....not

Jag har precis kollat klart på Epic Movie. Det var nog en av de sjukaste, konstigaste filmerna jag någonsin sett, men ändå väldigt rolig.
Jag känner mig lite down-under. Mamma har varit sjuk i en vecka och Jens känner sig också sjuk. Gud jag vill verkligen inte bli sjuk nu, åker till Tyskland om en vecka. Jag ska nog köra på lite c-vitamin sen:P Jag orkade i alla fall ta mig bort till Allum och köpa ett par strumpbyxor och lite papper till min Backstreet Boys scrapbook.

Nu väntar c-vitaminkur....

2 kommentarer

trött

Jag har precis skrivit klart en svenskauppsats, men jag har inte svenska Word så den rättar inte felstavade ord och så, måste skaffa det idag. Jag måste även köpa en patron, för som sagt har man inte en gul patron så kan man inte skriva ut i svart! Hahaha, det låter knas men det är sant. Men lägger upp några bilder sen igår. Det var medelhavsbuffe så mycket pasta, ost, tomater och oliver, mums! Det är lite bilder på mig, Jens, min kusin, moster och såklart


  

 

0 kommentarer