Olivia Palermo

Vad ska jag ens säga om tjejen? Hon ljuger, hon verkar elak, men ändå kan jag inte förmå att tycka illa om henne. Olivia klär sig snyggt och jag skulle inte tacka nej till en dag som hennes för en sekund.

Hon har blivit känd genom Whitney Ports serie The City på MTV. Gå in på MTV's hemsida för att spana in serien.
0 kommentarer

The past two days

God middag blev det i onsdags, vi var mätta och belåtna. Igår blev frukost lunch och lunch halvmiddag och på kvällen blev det god thaimat. Jag och Malin spenderade gårdagen med Vänner och på kvällen blev det Kopps och Mysteriet på Greveholm, minnen det.

Som ni kanske förstår är jag hemma igen, mitt andra hem ska jag nog säga, sommarstugan på Tjörn. Det kändes som jag skulle blåsa av Tjörnbron när jag åkte över, jag såg knappt ut genom rutan för att det regna och blåste så. Svensk sommar kallar jag det.

Idag ska jag njuta av min ledighet, se en film med familjen och antagligen spela Monopol med min käre tvillingbror.
0 kommentarer

Backstreet's here...

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article5581273.ab

Igår ringde mamma till mig när jag var hos Sara och sa att det stod om Backstreet Boys i GP, vad glad jag blir! Det känns nu att releasen av albumet kommer närmre och närmre, 6 oktober. Redan nu har singeln släppts och vad jag vet kommer videon att släppas den 25 augusti. 6 decemeber är det konsert i Köpenhamn, biljetterna till Stockholmskonserten släpps imon, är sugen att åka dit med men jag hinner nog inte det, tyvärr. :(

Åhh, det krymper verkligen i kroppen när jag lyssnar på deras musik, som någon skrivit på MTV's hemsida, vet man inte vilken låt 10'000 promises är då är man inte ett riktigt fan. Hmm? Har man alla deras album borde man veta detta tycker jag. Jag menar Backstreet Boys har gjort så många fler bra låtar än bara de som finns på albumen.

Jag ska göra klart för alla, BSB gör ingen COMEBACK! De har aldrig splittrats, Kevin har slutat men BSB har alltid funnits.
0 kommentarer