Sökt

Nu har jag gjort ett viktigt val, inte viktigt i vad jag ska äta till middag. Jag har nämligen sökt till universitetet! Nu håller jag mina tummar och tår att jag kommer in!

3 kommentarer

Dagens outfit
Blus från Tessie, jeans från Tommy Hilfiger, armband med berlocker KappAhl

Det är redan onsdag och snart är det lov för min del, härligt! Igår fick jag lämnat in en psykologihemtenta, gjorde klart ett geografiarbete, som ska lämnas in måndag efter lovet och idag ska jag lämna in en religionuppgift. Jag har lyckats bra att göra alla dessa saker lååångt i förväg. Nu ska det däremot pluggas på internationell ekonomi idag och förhoppningsvis imorgon.

Det blir en mollyfri dag idag, men vet ni vad?! På fredag när jag åker till NY ska våren riktigt invigas med ballerina och min nya röda underbara Lotta Lotta jacket! Det ser vi fram emot!

Humöret i topp!
0 kommentarer

Indragen: #320 Saloon Dress


#320 Saloon Dress

Odd Molly har återigen bevisat att deras kvalite har brister, här brister det tydligen rejält. Odd Molly väljer att helt dra in denna klänning från butiker. Odd Molly HK går ute med att om man köpt den bör man reklamera den. Katinka har senast nytt om klänningarna!

Jag tycker detta är skamligt och felen har ökat markant det senaste året, det är band som går av, broderier som är helknasiga, bårder som inte sitter rätt och sömmar som spricker. Det känns som det går lite för långt, nu har ju en Gina Tricot-tröja för 149 kr en längre livslängd än en Odd Molly-klänning för 1499 kr.

Rätta mig om jag har fel, men borde det inte vara tvärtom?

Jag blir så förbannad och har lust att bojkotta allt som heter Odd Molly, men hade jag inte varit så förälskad i märket hade jag nog gjort det. Jag tvivlar däremot att det blir så många fler plagg från Odd Molly den här våren. För som det verkar har de tagit in hela sommarkollektionen i ett svep och det enda som jag verkligen tänkt köpa nu i veckan var en klänning ur Saloon serien.

fullsize
Saloon strap dress

Men nu väntar jag, dels för att spara lite pengar eftersom jag reser bort men dessutom för att jag blev osäker på denna klännings hållbarhet. Jag provade denna och Saloon blusen och båda var underbara och prisvänliga. Man har blivit blind. Men ska jag vara ärlig var jag osäker på de små vintagesömmar de har längs hela klänningen. Jag fick nämligen stå i några minuter och trixa då mitt armband fastnat.

Nej, nu får det vara bra med den bristande kvaliten, kör på en Mollyfri dag idag, så det så!


0 kommentarer