I min filofaxHär får ni se min vecka! Mycket händer, mycket bra! Idag har varit en mysig dag, med frukost på altanen på Tjörn. Sedan blev det shopping i Stenungsund. Imorgon blir det lunch med klassen, eller delar av den i alla fall. Sedan ska det pyntas flak och efter det ska jag och O gå och köpa presenter till våra klassföreståndare. Onsdag är en stor dag, en enda stor fest från morgon till kväll. På torsdag kommer jag vara trött och lite deprimerad kan jag tro. Sedan blir det studenter och födelsedagsfirande och måndag börjar jag jobba. Intensiv vecka!

0 kommentarer

Home again

Nu är jag hemma igen efter en kväll på Tjörn. Det var mysigt och dagen idag spenderades i Stenungsund. Jag fick ett infall när jag kom hem. Jag åkte direkt och kapade av mitt hår ett par centimeter, uppskattningsvis 10 cm. Och det känns bra vill jag lova. Sommarfräscht hår till en sommarälskande tjej. Nu är det bara dagen imorgon kvar innan jag tar studenten på onsdag, scary but fun!
1 kommentar

Veckans outfitsNu kommer de få outfits som blivit i veckan som gått. Ingen egentligen som skriker rolig. Tiden har legat på annat istället, som jens student, min bal osv. :D Nästa vecka kan ni nog med vänta på lite få outfiter, ingen skola väntar förrän på onsdag då det blir student för min del och flakhoppande! Men veckan efter det ska bloggen fyllas av liv och Mollys igen. Då är det dags att börja jobba. Ni kommer få se många chica jobboutfits då.

Nu ska jag försöka bränna en cd till bilen och sedan ska jag med några tjejkompisar upp till Tjörn för natten.

Ha en skön söndag!
0 kommentarer