Kvällens frisyr...


Körde på hippiefrisyr, hårbandet köpt på H&M.


Tog en nödlösning på kvällens outfit:
Blus från Ra-Re
Vita shorts(tydligen ej på bild:P) från ett par avklippta och omsydda Replayjeans.
Nagellack från Isadora

Ska nog ta och läsa en bok nu, började på en bok av Leif GW Persson och dricka lite te innan jag går och lägger mig. Gästerna är fortfarande kvar, trevligt.

Sov gott!

0 kommentarer

Fullt hus...

Vi har gäster hos oss nu. De har med sig Gibson, deras hund. Han har växt men han är fortfarande lika energisk. Han biter på allt. Jag var tvungen att rädda mina sandaler från hans tänder. Jag mår inte bra, så jag har flytt fältet för en stund. Kändes skönt att få koppla av en stund framför datorn.

Imorgon verkar det som om det blir den "sista sommardagen". Jaja...vem vet. Jag tar gärna en paus från solen och åker tillTorp eller så. Ska till stan alltså Göteborg på måndag om det inte blir något med Elin. Hon brukar nämligen ofta komma med roliga förklaringar varför hon helt plötsligt inte kan ses, jag känner henne så jag har alltid en plan B. Ibland kan vi ses flera dagar i rad och sedan inte ses på flera veckor. Vi är upptagna kvinnor! :D

0 kommentarer

Oversized kofta

Åhh, vill verkligen ha en oversized härlig stickade go kofta till hösten som man bara kan slänga över outfiten när man går ut i kylan. Jag har ju skrivit om en från Resteröds, den är jag fortfarande sugen på, frågan är om den finns kvar....För i så fall är den precis som jag vill ha den- stor, stickade, härlig, stora knappar. Det kan bli jättesnyggt med ett flätat bälte i midjan snurrat några varv och ett par mörka jeans.

0 kommentarer