2011, året som gick, del 2

Ja, då fortsätter vi med mitt 2011.
Augusti:I augusti hände allt och inget. Allt spårade på både bra och dåliga sätt. Jag jobbade klart på Volvo för sommaren. Jag försökte ta mig tillbaka på banan genom att umgås med underbara vänner. Resan till Grekland blev höjdpunkten på sommaren. Jag kunde knappast ha avslutat sommaren på ett bättre sätt än att spendera en vecka i Grekland med två vackra tjejer, sol, drinkar, bad och massa dans. DANZA KUDURO!
September:September bjöd på ännu fler utgångar. Ja, bilden ovan är från Berså. :P Jag var på gymnastikläger och veckan efter skadade jag mig. Min stukade fot satt i länge, jag har fortfarande ont då och då. Jag och Camilla hade träningsryck, igen. Eftersom Camilla var skadad så tog vi megapromenader. Haha ni ser den ovan, vi spenderade fina 3,5 h en lördag med att promenera.
I slutet av september körde Jens och jag kräftskiva. Vi bjöd in våra närmaste kompisar och jag och en annan kille var de sista att gå och lägga oss. En mycket rolig kväll med många roliga minnen.
Oktober:

2 oktober var sista dagen jag hade bara ben på mig, helt galet. Nästan under hela oktober hade jag praktik, det var mycket jobb men så fruktansvärt lärorikt. Den bästa praktiken jag haft hittills. I slutet av oktober bestämde jag mig för en förändring. Mitt liv ändrades och jag kände att det var dags att kapa håret och färga det mörkare. Haha håret blev lite kortare än jag tänkt mig men nu har det vuxit ut igen så. Jag älskar att jag inte är rädd för sådana förändringar. Jag festade även på Chalmers, deras halloweenfest var så fruktansvärt rolig.
November:
November var en jobbig månad men som fick ett grymt slut tack vare att jag spenderade sista veckan i Krakow, Polen. Jag var bara allmänt höstdeprimerad, ville bara ha sommar igen. Men resan till Polen gjorde susen och de var några toppendagar som jag spenderade med helt underbara människor. Jag passade även på att skaffa mig en Macbook, ett köp jag inte ångrar. Jag var även på min första Frölundamatch, eller hockeymatch över huvudtaget. Det var riktigt roligt, något jag lätt ska göra igen.

December:
December har bjudit på en massa mys med skolböcker, fika med vänner, utgång, glöggfest och bara allmänt lugna stunder. Mellandagarna har bjudit på mer fest än jag trott. Hahah som Anton skrev till mig, festa lungt.

Nu väntar 2012 och jag hoppas att det här året kommer bli minst lika spännande, galet, roligt. Lite mindre drama kanske men man det är iförsig en indikator på att man lever.
GOTT NYTT ÅR!
2 kommentarer

2011, året som gick, del 1

Snart är det dags för 2012, ett nytt år med nya möjligheter. Så jag tänkte dela med mig en liten sammanfattning av året som gått. Jag har gjort så mycket iår men ändå känns det som om året varit så kort. Här kommer första delen av året, januari till juli.

Januari:
I januari, 31 januari till och med så fyllde jag och min bror 20 år. I skolan fick jag en cupcake med levande ljus av en kompis och kaffe av en annan. Föreläsningen var alltså riktigt bra. Vi firade oss med att äta middag ute. I januari även så var jag på handbolls-VM med pappa. Haha jag invigde även Le Pain i Allum i januari, där jag sedan dess fikat på många gånger med familjen, vänner och pojkar.
Februari:
I början av februari blev jag med iPad. Det var en födelsedagspresent typ, jag betalade några tusen själv. Mmm, jag älskar den fortfarande. Föreläsningarna efter iPaden blev så mycket lättare, ingen mer skrivkramp. I februari var det även båtmässan, men däremot blev det ingen skidresa till fjällen på första gången i hela mitt liv. Det är saknat måste jag säga. Vi får se vad 2012 kommer med.
Mars:
Vi firade en killkompis födelsedag i början på mars. Haha efter det hade jag en underbar månad(er). Jag pluggade som en liten gnu men mitt intresse fick någon annan. ;) I övrigt så tränade jag på i mars. Jag umgicks med mina kompisar och myste.
April:
April är nog en av de månader jag varit allra lyckligast iår. Solen kom, vi fick en liten värmebölja. Jag var på Tjörn, drack vin, åt kräftor och räkor, tittade på havet. På påsk hade vi fest hemma jag och Jens.
Maj:
Maj blev en riktigt turbulent månad. Jag slutade träffa en jättefin kille. Vi hade kul tillsammans och jag botade min hjärtesorg med Annika på Le Pain och massa godis och film. De tre musketörerna föddes i maj, vi kom att göra sommaren väldigt turbulent. Jag åkte även till Tyskland och såg snyggaste mannen på konsert. Jag var på Veronica Maggio på Liseberg med underbara vänner. Jag passade även på att gå en baskurs i gymnastik, riktigt rolig utbildning. Och jag pluggade på.
Juni:
HAHA, jag vet inte ens var jag ska börja. Juni är nog den galnaste månaden jag någonsin varit med om. Utgång till solen gått både upp och ner, utgång mitt i veckan flera gånger om. Öl och grillat på altanen med min bror och härlig musik. Jag började umgås med världens underbaraste tjej, Pernilla. Vi två drog till Smögen och trotsade alla campingar och vandrarhem och tog in på Smögens havsbad, låg i poolen och gottade oss och åt god hotellfrukost på midsommardagen.

Juli:
Juli var nog minst lika galen. Jag, Pernilla och Berså= SANT. Jag skämtar inte. Numera är det ett stående skämt bland mina närmaste vänner. Men saken är den att jag och Pernilla har så sjukt kul när vi är ute. Haha vi har gjort det ena och det andra där. Pernilla bröt bland annat nästan sitt finger på väg till Berså en gång i juli trots det dansade hon på.
Jag och Malin hade en sommarhelg på mitt land på Tjörn. Enda sommaren jag fick, eftersom jag jobbade. Vi kom hem på söndagen men redan dagen efter åkte jag direkt från Volvo till Tjörn, det tog en timma innan jag låg i havet. Så underbart!
1 kommentar

30 december 2011

Ibland gör man allt man inte borde göra. Jag hamnade på Allum och en kompis ringde. 5 minuter senare satt vi på Le Pain Francais och lunchade. Så himla typiskt oss men så himla mysigt.
Men jag har i alla fall varit iväg och köpt ett nytt träningskort. Jag fick friskvårdskuponger från jobbet och de går ut imon, så det gällde att passa på. Nu ska jag komma igång med zumba, bodypump och det ena och det andra. 2012 here we come!
0 kommentarer