Dagens outfit
Jeansshorts,Lindex, skor och väska från Tyskland, skjorta, Ralph Lauren, klocka, Jet Set, solglasögon, Ray Ban-fejkisar.

Idag har jag mest frusit, ärligt! Sitter nere i en källare och har ingen aning om hur vädret är ute. Men men, idag har jag suttit och jobbat med Excel, varit på "utbildning" och lite annat diverse. Självklart spillde jag en bit tacopaj på skjortan men hoppas att det går bort. Jag ska träffa Elin sen och jag hoppas att jag hinner köra lite bil, ska bränna en cd till nu med lite nya Backstreet Boys-låtar.

Förresten så har jag även hunnit att kapa mitt hår lite. Haha, hos frisör då, klippt bort några cenitmeter så nu känns det fräschare.

Nej, nu ska det brännas!
0 kommentarer

Sommar på Tjörn

Försöker slappna av nu bara, så nu har jag tid över och slänger upp två bilder som sammanfattar mina dagar på landet. Vädret var underbart och det är det fortfarande. Flera bad blev det och igår fiskade vi även krabbor, nostalgi. Lördagskvällen spenderades som sagt på altanen men en rolig bok och en god drink.

Nu är det sista veckan på jobbet, jag tycker synd om alla er som ska fortsätta jobba, men det skulle faktiskt inte förvåna mig om vädret blir sämre igen när mitt lov börjar.

Hur har ni det i värmen, hänt något speciellt?
1 kommentar

KÖRKORT


KÖRKORT!


Fixade uppkörningen! Härligt vill jag lova, tufft var det och sjukt nervöst men det gick vägen, tror faktiskt inte att jag gjorde några speciella fel. Grym är jag! Nu är det till att slappa och imorgon bär det ut på vägarna som en kvinna med körkort, övningskörningen no more! 
2 kommentarer