Gossip Girl

You know you love me
XoXo- Gossip Girl

Jag tittar just nu på andra säsong av GG, man får sådan inspiration av dem. Min favorit är helt klart Blair. Mycket drama, vackra kläder, kan det bli bättre?

1 kommentar

Rytmisk gymnastik

Hahah, idag när jag kom till träningen var Malin L där och en bunt cheerleaders, min tränares "andra" grupp. Det gick relativt bra och tydligen ska vi ha ett bollprogramm på uppvisningen som de andra bestämt att jag ska vara med i...Det är då lite konstiga rörelser och så men jag fick med mig en boll, så det ska nog gå det med.Vår tränare sket i oss, vilket gjorde att träningen i det stora hela var kass....så nu är jag på dåligt humör men jag har lite att se fram emot:

1. Ugly Betty och Gossip Girl och något gott
2. Stan imorgon med Elin, ska köpa nån sorts halloweenmask och kolla på Odd Molly
3. Lördag, ingen träning(tråkigt iförsig, men är inte så pepp efter idag) och middag hos O, därav masken jag ska hitta imorgon:P
4. Söndag, mys samt pluggdag! Skoj va? :P

0 kommentarer

1 år sedan UnbreakableNu är det 1 år sedan Backstreet Boys släppte sitt senaste album-Unbreakable. I Sverige släpptes det den 31:a och självklart var jag på väg till Tyskland då affärerna öppnade, det första jag gjorde var att springa in i en skivaffär i Lübeck(där vi var i tisdags med). Slutet gott!

Nej, nu måste jag hitta min bikini och packa mina grejor.
0 kommentarer