Tjolöholms julmarknad-årets första glögg

Det var mysigt på julmarknaden-dåligt väder men det ska ju vara kallt. Det gav ett bra skäl till att dricka årets första glögg. Bilder på tomten kommer senare i veckan. Nu är det verkligen dags att shoppa några klappar.


Själv tyvärr är jag väldigt sugen på att handla till mig själv, det finns så mycket snygga nyårsklänningar nu. Tex så finns det några fräcka i blandat lack från Stylein. De kostar runt 1500 :- men frågan är om det är värt det när jag bara nästa år vill ha en ny.

0 kommentarer

Middag och solning...

Vill gärna vara som en gyllenbrun liten pepparkaka när julen kommer, därför va det solning idag igen. ;P
 Imorgon bär det av till en julmarknad, det ska bli riktigt skoj, älskar att provsmaka och dricka glögg. Dessutom måste jag börja julshoppa mina julklappar annars finns det risk att de inte får några!!! Frågan är bara vad jag ska köpa till mina nära och kära.

Förresten, så igår på Criminal Minds var mördaren en kille som spelar Cole i Sunset Beach, om någon kommer ihåg den serien. Riktigt skoj med flashbacks-följde den serien nästan maniskt.                 
0 kommentarer

Resteröds

Jag fullkomligt älskar Resteröds,det är ett av mina favoritmärken. Det är mitt på något sätt. Jag köpte kläder där ifrån innan det började säljas på NK eller på några andra ställen i stora massor. Tex. har jag en kjol och 2 tröjor som jag köpte för ca 2 år sedan i Ljungskile som nu finns att köpa på NK i Göteborg, ganska patetiskt, men helt sant!
Ljungskiles fabriksbutik är relativt bra belägen ut med västkusten och det finns alltid nästan något smått och gott att handla där. Allt från trosor, behåar till söta skjortor eller toppar.


image86Annars går livet bra, idag blev det två chailatte från Espresso House. Jag är just nu inne i en solningsfas och solar solarium just nu, det är verkligen härligt men kanske inte så bra för hyn i framtiden. Just nu känns det underbart att fly till värmen för 15 min.


Helpless when she smiles är Backstreet Boys andra singeln och andra video, glöm inte att önska den på radion!

image87
0 kommentarer