Hemma

Skönt att vara hemma nu, har druckit glögg och ätit lussekatter.gottans! Nu är jag faktiskt riktigt trött, men har tyskaprov på tisdag så jag får väl ta och kolla lite på det sen. Det är bara grammatik-roligt. Vi får se hur det går.


Att kolla på dator gick väl sådär, finns verkligen hur många som helst, många fula och tjocka. Jag skulle inte tacka nej heller till en Macbook, men de är helt annorlunda, annat system och så. Det lutar på en Vaio, gillar de flesta så! :P Nu ska jag gå och pigga till mig lite!!!
0 kommentarer

1:a advent

1 advent idag! Imorgon börjar julkalendern,någon som ens vet vad den handlar om? Nu ska jag starx åka iväg med familjen och kolla på en ny dator, hoppas på en vaio eller i alla fall en vit....


Började på min scrapbook om Berlin igår som pappa ska få i födelsedagspresent. Märkte att det blev ganska många bilder på mig. :P Jaja, jag hoppas även få några bilde från igår kväll. Dessutom har jag en härlig träningsvärk, vi var 4 från början sedan bara 2 den sista timman, hårdträning!!!!

0 kommentarer

...

jag har bara tagit det lugnt idag, börjat på pappas födelsedagspresent, städat och druckit kaffe. Kom precis på att batteriet på min mobil var slut. Och ikväll är det tjejerna, glögg, lussekatter, pepparkakor m.m som gäller. Insåg då att jag varit otillgänglig som en sparkcykel då jag hade 4 sms och 1 missat samtal de senaste 3 timmarna. Opps, min mobil brukar alltid funka så, men nu hoppas jag att allt är bra. Och att jag får träffa alla sen.


Nu är det träning  som gäller och jag hoppas att mobilen håller sig på....:D

Ps, såg ni på mina kort igår att jag klippt mig. Totalt glömt bort det....
0 kommentarer