Åter på svensk mark

Nu är jag hemma igen i Göteborg. Vi landade vid elva igår kväll och snart blir det skola. Haha jag är inte så sugen på det kan jag säga. Men jag har haft en helt underbar vecka i Krakow med intressanta utflykter, muséer, stadsvandringar, god mat och dryck, shopping m.m.
Jag tänkte att ni ska få se några av alla mina bilder. Jag tog runt 500 st och tänkte dela upp det i olika inlägg. Festbilder passar sig inte så bra med bilder från koncentrationsläger.
Nu ska jag landa lite och packa upp och så. :D
0 kommentarer

Hej då Göteborg!

Nu ska jag snart till Landvetter för att sedan åka vidare till Berlin, där vi mellanlandar och till sist till Krakow i Polen. Yes ni läste rätt, jag ska till Polen. Jag kommer först sent på tisdag kväll.
I 6 dagar ska vi se Krakow, dess historia, men vi ska även till Auschwitz, som ska bli intressant och även till Nowa Huta. Krakow ska tydligen vara en jättefin stad och det ska även bli kul att få shoppa lite och dricka lite STARBUCKS. ;)
Ihhh, det ska bli så skönt att få lämna Sverige för nästan en vecka!
0 kommentarer

I want to travel the world

 

22 augusti stod jag på Landvetter, förväntansfull och lycklig. Imorgon, 24 november, dvs nästan på dagen 3 månader senare står jag på Landvetter igen. Vädret är helt annorlunda, livet är annorlunda. Jag lovar att jag inte planerat att ha shorts på mig imon. ;)

 

 

0 kommentarer