Nytt i garderoben

Idag efter jobbet åkte jag till Freeport och Kungsbacka. Odd Molly på Freeport hade rea, ytterligare 30%. Det ovan fick jag med mig. Alla gamla godningar. Det är dem som gör mig eld och lågor. Jag kan gå och lukta på dem i timmar, den doft som fyllde min garderob förrut. :P

Linnet kommer från Amore Spare Integritas och trosorna från Hands of a lover. Bältet kostade inte speciellt mycket, om man jämförde med vad det kostat nypris. Jag gillar faktiskt Odd Mollys butik på Freeport. De hade tom min allra första Odd Molly jag köpte i feb 2007. (har ej kvar den idag dock.)

Vad känner ni? Har ni tröttnat på det nya?

Ni får se mer imorgon vad jag shoppade på Kungsmässan. Ha en fin kväll!

2 kommentarer

Moonlight white

8m2b.jpg

Jag fick lite lön i måndags så jag unnande mig själv ett nagellack på Kicks rea. Detta kommer från YSL och färgen hette något som moonlight white.

I övrigt höll jag på att smälta bort i värmen på väg hem från jobbet igår, samma lär jag väl göra idag med. :) Igår fick jag faktiskt badat i en sjön, riktigt skönt att få svalka av sig.

Hoppas ni får en fin dag!
0 kommentarer

Fredagens outfitRandig klänning, Henri Lloyd

Så här såg det ut när jag och Pernilla satt och myste på Smögens brygga på midsommarafton. Vår lunch bestod av öl och fish&chips.

Idag har jag jobbat min första dag. Det har faktiskt gått riktigt bra. Imorgon börjar jag 6.30, efter jobbet blir det fika med en av mina musketörer. :D
1 kommentar