Gårdagens outfit

Haha igår var jag på sittning och gasque på Chalmers. Jag körde på en byxdress från H&M. Sedan blev det kattöron, svans, nos och en fluga på det.
Vi hade riktigt kul, skrattade och dansade på en torsdag kan inte gå fel. Jag är ledig idag medan min kompis började i skolan kl 8 imorse. Tycker lite synd om henne.
Nu ska jag plugga innan det blir stan i solen! :)
0 kommentarer

Bubblande lycka

Vi var ett gäng från den gamla historie-klassen som möttes upp för en föreläsning om lärarlegitimation. Det var en skrattretande dålig föreläsning. Vi gick inte där ifrån peppade på vårt kommande yrke.
Men jag och min kompis lätt inte det trycka ner oss. Vi slog slag i saken och satte oss på Avalon och tog ett glas champagne. Vi tänkte helt enkelt att vi som lärarstudenter måste få unna oss något ibland. Dagen blev minst sagt lyckad.
Idag har jag ätit frukost i solen, nu pluggar jag och sedan blir det iväg till Chalmers för sittning och gasque!
1 kommentar

Bara ben

Vädret idag var helt underbart! Jag har suttit längs med kanalen och druckit kaffe och myst med en vän. Efter det blev jag inkallad på lite jobb och till en tidningsintervju. Jag blev intervjuad och fotograferad medan jag tränade barn i gymnastik. Efteråt tog jag mina bara ben och promenarade hem med Maggio på högsta volym i öronen.
0 kommentarer