Dagens outfitBlus, okänd
Jeans, Ralph Lauren
Iphone-halsband, Lindex

Jag var på bio igår och sedan fikade jag med min kompis. Min helg har varit helt underbar och jag avslutade den på ett bra sätt tycker jag. Veckan kommer bli lugnare förhoppningsvis, två lediga dagar ligger inne och det är precis vad jag hade behövt.

Nu är det skolan som gäller, praktik på Landsarkivet står på schemat.
3 kommentarer

Halloween-outfitenHahah här har ni en bild på mig som djävul. Mina horn skulle blinkat i snyggt discoljus men redan hemma hos min kompis la de av, men sådant händer.

Vad tycker förresten om mitt hår? :D Det är mycket kortare och många nyanser brunare. Jag skrattade hela spårvagnsfärden in till stan. Min frisör frågade mig om jag verkligen skulle ha det så kort. Men jag är inte den som är rädd så jag sa bara klipp det. Nu är jag nöjd, färgen blev med mycket mörkare än vad jag tänkt mig men jag trivs.

0 kommentarer

Chalmers...HAPPY HALLOWEEN

Bjuder på några bilder från Chalmers halloweenfest. Det är helt galet att Chalmers kan anordna sådana sjuka fester mitt i skolan. Och att de dessutom alltid går all in är imponerande. Jag lämnade Chalmers förälskad, jag kanske har valt fel utbildning. ;)

Nej som Annika sa går man på Chalmers är man en geek men går man bara på deras fester är man kung. Man borde i för sig ta allt hon säger med en klackspark.

Just nu sitter jag och funderar inom vilket ämne jag ska skriva min B-uppsats i historia i. Det lutar åt något med Sverige under 1900-talet men vad är fortfarande oklart. Jag ska fortsätta fundera.


0 kommentarer