Min dagIdag har jag inte gjort så mycket hittills. Jag har räknat lite matte, vilket jag ska fortsätta med så snart jag sett färdigt på filmen Trubbel i Paradiset med Malin Åkerman.

Nu ska jag se klart på filmen...
0 kommentarer

Veckans outfitsJa, veckan som gått bjöd på lite härliga färger. Min personliga favorit är definitivt torsdagen. Min nya kofta passade snyggt på fjärilarna på klänningen. :) Jag är verkligen överlycklig att jag efter ett år suktande efter den klänningen äntligen har den i min ägo. Jag börjar redan planera hur söt den kommer vara till sommaren med brunbrända ben. Jag längtar tills den dag jag kan slänga på mig ett par ballerina, gör inte ni det?

För tillfället får jag lägga mina drömmar åt sidan för lite plugg. Jag har matte c-slutprov imorgon så nu ska det pluggas matte i några timmar. Var förresten och såg The men who stare at goats igår, väldigt speciell men rolig film. :)

Ha en fin söndag och tack för att ni läser! <3
0 kommentarer

Min balklänningJakten på stan idag gav fullpott på första försöket. Fick en timmas betänketid men kände att det inte behövdes leta mer. Den är enkel men inte tråkig för det, det ska matchas på baldagen men lösa lockar, kanske blommor i håret, rosa accesoarer. Jag måste däremot fixa den lite, den behövs sys in lite vid bysten och läggas upp något, men annars satt den perfekt.

Nu hinner jag inte tjöta mer, ska äta lite lunch innan träningen börjar om en kvart. :)
4 kommentarer