Happy new year

Bjuder på ytterligare en liten video från det gångna året. Haha denna innehåller det jag mest brukar ta kort på- matbilder och fina stunder med vänner. Jag har hunnit med mycket, jobbat, gått i skolan, varit i fjällen med pappa, studieresa till England och inte minst njutit av min lägenhet och allt vackert som Göteborg har att erbjuda. 

2013 har bjudit på massa roliga händelser, inte konstigt att jag ligger hemma i sängen just nu med ev öroninflammation och förkylning, men nu är det snart dags för nyårsmiddag, tror det kan bli riktigt trevligt. 

0 kommentarer

YSL


Ett favoritläppstift kommer från YSL, kanske att detta får pryda mina läppar
Ikväll! 
0 kommentarer

Biosöndag

 
Tidigare idag var jag på bio med familjen, vi såg hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. En av mina favoritböcker så det kan hända att jag hade för höga förhoppningar på filmen men vilket som var den riktigt rolig och Robert Gustafsson fångade huvudrollen! Efter filmen åt vi middag ute, alltid mysigt att vara med familjen. 
 
Nu är det snart sängdags, imorgon blir det nämligen sista jobbdagen detta året, men bara den första av tre veckan som kommer! Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag haft, en riktigt toppenhelg som innehållit allt och alla jag älskar! 
 
0 kommentarer