Rock&RollIdag har jag börjat skolan igen. Jag behövde inte vara där mer än 1½ timma, sedan fikade jag på både Espresso House och Le Pain Francais. På sista fiket satt jag och mina två resekompisar i några timmar. Vi störde nog en del med våra skrattattacker. Vi tittade och delade med oss av våra bilder från Grekland. Och vissa är helt sjukligt roliga. Den ovan är en av de finaste tycker jag. Det är från sista kvällen. Den är tagen på Rock&Roll, en bar utsedd med hur mycket olika drinkar som helst.

Det kommer komma fler bilder under veckan. Vi har kanske runt 700-800 bilder tillsammans så det är en del att gå igenom. :D  Hoppas ni står ut med det!

Kram

0 kommentarer

Sommaren är över


Nu är sommaren officellt slut, skolan börjar idag. Men för att förlänga det roliga och sommaren lite till så har jag hela september uppbokat med roliga saker. Ovan ser ni några saker jag ska fylla mina helger med. :D

Men lite plugg ska väl hinnas med i höst med. ;)

0 kommentarer

En greklandsoutfitBlus, Hunkydory
Jeansshorts, Svea
Converse
Iphonehalsband, NN07

Detta hade jag på mig en kväll i Grekland. Vi hamnade i en liten gränd första kvällen, vi hittade inte så bra då. :P Men lite sightseeing är ju aldrig fel.

Idag har jag yrat omkring. Jag har varit på Allum och sedan hann jag hem en kortis innan jag slängde mig på bussen in till stan för shopping och fika med Camilla. Imorgon börjar skolan igen! Helt insane!
0 kommentarer