Monopol & godis

Vi hittade vår utflykt-monopol.Så när jag kom hem, hade vi köpt lite godis och så spelade vi monopol. Jag är bara intresserad av att ha stationerna och de två sista gatorna. Så jag betalde 20000 för Norrmalmstorg, hahaha. Det gick lite utför för mig sedan, och dessutom förlorade jag.

Nu har vi ätit lite och jag tror att jag sa lägga mig och läsa en stund innan finalen av fotbollsEM drar igång kvart i nio. Heja Tyskland!

Hade tänkt ladda upp dagens outfit, men korten blev inte alls bra så jag hoppar det, kan i alla fall säga att den bestod av mina gladiatorsandaler, en ljus blå/röd-rutig klänning från Ellos och min Odd Molly-jeansjacka.

Imorgon åker jag igen, ska försöka ta mig till biblioteket oftar, jag är verkligen seg därnere. Men har packat shorts och gympaskor nu så, nu ska jag träna. Bäst jag inte säger för mycket. Inga bilder då, förrän fredag eventuellt. Ha det!


0 kommentarer

Morgonstund har guld i mund...

Kvart i nio studsade jag ut genom dörren, klar för min promenad. Det var faktiskt härligt att gå lite på morgonen, inte mycket folk ute. Det kunde i för sig bero på att vädret inte är det bästa. Jag gick 2,78 km, stegräknarn var med. Jag ska se hur många steg jag går idag. På min förra mobil hade jag stegräknare, faktiskt roligt att se hur långt man går på en dag osv.Senare idag vid två ska jag träffa tjejerna för fika, det ska bli mysigt, som sagt. Familjen kanske planerar en utflykt, jag har inte riktigt grepp om det. I vilket fall som helst så måste jag packa, idag igen, eftersom jag åker till Olofström imorgon klockan fem( på morgonen). Prima skinka!

Japp, japp.


Hittills idag har jag gått 4154 steg, vi får se om det blir några fler sedan, jag tippar runt 8000-9000. Hahaha, vi får se.

Ha en härlig söndag....
0 kommentarer

Dagens...Dagens frukost:
yoghur´t, smörgås och lite te.
Dagens klädsel:  jeansshorts från Tommy Hilfiger, transparent blus från Ra-re
Dagens godis:    hittills jorsgubbar, har inget godis hemma
Dagens dryck:   chailatte
Dagens längtan:  min lön, en månad kvar
Dagens låt:      Love will keep you up all night-Backstreet Boys
Dagens plagg:  en ljusblå randig tröja från Gant, som jag köpte idag på rea.
Dagens avundsjuka: ingen
Dagens hemsida: style by kling på kanal5.se och posh24.se-skvaller
Dagens sämsta:  sötsuget
Dagens bästa:   stan med mamma
0 kommentarer