Odd Molly S/S 2010







Jag tror verkligen att detta kommer bli en underbar kollektion. Jag har fler bilder men det vill inte fungera för mig. Jag har även hört att det kommer bli en av OM största kollektioner hittills. Det tycker jag både är positivt och negativt. Det är trots inte så roligt när halva stan springer omkring i samma blus eller jacka.  Hahah, det var bättre förr helt enkelt.

Eller vad tycker ni? Odd Mollys plagg är supersöta, de talar till mig, men är det snart inte lite för mycket?

2 kommentarer

2 år sedan Unbreakable


Tiden går sjukt fort! Jag minns den här dagen som i förra veckan. Vi skulle åka till Tyskland, ingen nyhet i det och BSB album skulle släppas samma dag i Sverige. Jag hade beställt den från England men Megastore var kassa på att uppdatera och tillslut annulerade jag ordern. Det första jag gjorde när jag kommit till Lübeck var att gå och köpa cd:n i en tysk skivbutik.

Nu är det 2 år sedan och ett nytt album släpptes för en dryg månad sedan och om inte ens 2 månader kommer jag vara i Köpenhamn för att njuta av deras musik igen, för tredje gången!

Nu ska jag plugga lite sedan ska jag träna halv tolv! Det är inte alls lika fint väder idag, men jag ska se om jag trixar fram någon outfit till er sedan. Det har ju varit brist av det eftersom jag varit bortrest!
0 kommentarer

Höstlov

Den här dagen har varit mysig! Jag har bara tagit det lungt. Jag hann med en kort promenad i den friska luften. Nu håller jag på och lagar mat, den avancerade rätte snabbmakaroner med köttbullar, det ni!

Klockan är halv fem och det börjar redan mörkna, overkligt!

Har ni haft en bra torsdag? Jag njuter för fullt av mitt höstlov!

0 kommentarer