Hipp hipp hurray!!!

Lite av det jag fick imorse av mina föräldrar. Jag har länge spanat in den riktiga varianten av denna klänning dvs Hunkydory men inte kommit till skott. Den här var minst lika fin och verkligen skön och kroppsvänlig. :D Till sommarrean ska jag även försöka fynda en Hunkydory med korta ärmar på rea.

Ja, min locktång ska jag byta som jag precis skrev. Det var egentligen meningen att jag skulle fått en plattång men det var pappa som handlade så då blev det en locktång. Huvudsaken var att jag ska locka håret med plattången as well.

Nu väntar jag att en film ska bli klar sedan ska jag krypa upp i fåtöljen och fortsätta njuta av min födelsedag!
6 kommentarer

Veckans outfitsEfter firande med kaffe och tårta hinner jag nu lägga upp veckans outfits. Jag måste erkänna att jag trivs väldigt bra i torsdagskombon. Klänning är min absoluta favoritplagg, efter det kommer blusen.

Imorgon ska jag byta min locktång till en plattång som gör lockar! Dessutom hoppas jag att det väntar 2 Mollypaket på mig när jag kommer hem imorgon!
2 kommentarer

19 år idag, 31 januari


Frukost på sängen

Jag blev väckt(nja, jag var vaken) imorse av mina föräldrar när de kom sjungandes in i mitt rum med paket och brickan med frukost och blommor. Jag öppnade mina paket som bestod av en Hunkydory-liknande vit klänning, en locktång från Björn Axen, ett vackert armband men ett vackert budskap om att en dotter är en gåva. :) Jag fick dessutom lite pengar som jag ska spara till New York.

Vi satt en stund och pratade och sedan la jag mig i sängen och njöt av min goda frukost. Nu har jag precis duschat, svarat på lite grattismeddalanden på Facebook och ska snart testa min locktång. I eftermiddag kommer släkten, då ska det firas inte bara mig och min bror utan även min mamma som fyllde år förra helgen. Det ska bli mysigt.

Igår kväll vid middagen satt vi hela familjen och pratade familjeminnen. Vi skrattade mest åt Jens som haft för sig det mesta. Jag är så lycklig över min familj och jag älskar dem över allt annat. Jag är så glad över att jag har dem i mitt liv, alla tillför olika saker i mitt liv. Jag älskar er!

Jag får ju inte heller glömma av att säga grattis till min tvillingbror, vi delar ju faktiskt på denna dag! ♥
5 kommentarer